+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „ИМЕ“

јули

18

300 мкд

22:30

Предворје на црква Св. Софија, ОхридТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „ИМЕ“

Театарска претстава    „Име“

од  Александар де ла Пателие и Метју Делапорт

режија на Ненни Делместре

продукција на Театар Комедија