+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „АНА КОМНЕНА“

јули

20

300 мкд

21:00

Сцена предворје на црква Св. Софија, ОхридТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „АНА КОМНЕНА“

Театарска претстава „Ана Комнена“ од Сашо Димоски
во режија на Ненад Витанов и Васил Зафирчев,
во продукција на Јордан Хаџи Константинов Џинот Н.Т Велес, Р. Македонија