+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkTAU на Cinedays 2018

ноември

09

200 мкд

23:00

МКЦTAU на Cinedays 2018

tau na cinedays 2018 - mladinski kulturen centar 

Организатор на настанот: Младински Културен Центар

Претпоследен концерт во најава за годинешното издание на Cinedays Festival of European Film.
За прв пат во Скопје директно од Берлин трансцеденталното психоделично племе - TAU!