+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkТаксират 2.0

декември

08

650 мкд

19:00

ВИП Арена Борис ТрајковскиТаксират 2.0

Огранизатор на настанот: Пасворд Продукција

Главната вечер и финалната прослава на јубилејната 20-ка на ТАКСИРАТ го има својот прв потврден гостин:


Mando Diao, славниот шведски инди-рок бенд за прв пат со концерт во Македонија!

Датумот резервиран, 8-ми декември – Таксират е во Арена Борис Трајковски, а Арената во сосема поинакво издание за оваа вечер со врвна продукција за препознатливата атмосфера на Таксират, две сали, три фестивалски бини, Таксират селекција на значајни музички имиња и капацитет за 10.000 посетители.

20 години ТАКСИРАТ, преврти го Скопје наопаку!