+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkСтујардеси

јануари

31

300 мкд

20:00

Театар КомедијаСтјуардеси

Театарска претстава Стјуардеси - Театар Комедија 

„Стјуардеси“ беше премиерно изведена на 6 декември 2013 година и од тогаш претставата ја виделе над 32.000 посетители. Претставата е во режија на Синиша Евтимов, играат Атанас Атанасовски, Валентин Костадиновски-Тино, Жаклина Петровска, Кристина Ласовска, Тања Мицков и Марија Кондовска.

Театарска претстава Стјуардеси - Театар Комедија