+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkSonic Jesus and Went

Март

31

200 мкд

21:00 часот

МКЦSonic Jesus and Went

Со задоволство ви најавуваме ново дружење со италијаните SONIC JESUS. Гости на концертот се WENT од Белград. 31.03.2017

МКЦ СКопје - Денсинг Сала „25 мај“

Почеток: 21:00

На врата билет ќе чини 250 денари.

Се гледаме во МКЦ.