+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkСнежана и седумте џуџиња

ноември

24

150 мкд

12:30

Драмски ТеатарСнежана и седумте џуџиња

teatarska pretstava snezana i sedumte djudjinja - dramski teatar 

Организатор на настанот: Драмски театар

Играат:

Александра Павлова, Таци Илиева - Вељиќ, Калина Наумовска, Златко Митрески, Александар Степанулески, Димитрија Доксевски, Мартин Минговски, Дритон Вејсели, Соња Стамболџиоска, Сања Арсовска, Игор Георгиев, Благица Димитровска, Емилија Мицевска, Бобан Алексоски, Дарко Карбески, Марко Илиќ

Автор:

Александра Бошковска

Режија:

Димче Николовски