+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkSkopje Vinyl Convention

октомври

12

500 мкд

21:00

МКЦSKOPJE VINYL CONVENTION  

SKOPJE VINYL CONVENTION не е случајност!

Најголемиот настан на плочи продолжува втора година по ред, а со големо задоволство го најавуваме DJ KOCO a.k.a. SHIMOKITA од Токио, Јапонија, премиерно на скопскиот подиум и во Европа.

Следете нѐ и дознајте кој сѐ ќе не дружи на плочи и оваа година.

 Организатор на настанот: Младински културен центар