info@karti.com.mkСИМФОНИСКИ КОНЦЕРТ

април

18

400-500 мкд

20:00

ФилхармонијаСИМФОНИСКИ КОНЦЕРТ

 

Диригент: Михал Нестерович (Полска)

Солист: Сојанг Јун –виолина (Кореја)

Програма:

Ј. Брамс: Концерт за виолина и оркестар

Р. Вон Вилијамс: Симфонија бр. 5 D-dur