+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkНаслов

март

15

250 мкд

21:00

Станица 26Титаните на современата македонска Jazz музика и култура господата Sethstat ке отсвират целовечерен концерт

по повод излегувањето на нивниот досега најзрел и веројатно најдобар албум IX9

Во соработка со 3 Gonga и PMG Jazz.