+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkSEAN PAUL

август

23

900-8500 мкд

20:00

Стадион на АРМПочитувани,

Ве известуваме дека втор бран за рефундација на средствата од картите за Шон Пол кои беа купени на продажното место во Сити Мол, ќе може да се направи на истото место кое ќе биде во функција од 14.09.2018, петок до 17.09.2018, понеделник, со работно време од 12-20 часот. Потребно е да се приложат купените карти и фискалната сметка.

Ве известуваме дека на 07.09.2018 беше иницирана рефундација кон банката на средствата од купените online карти за Шон Пол. Банката известува дека средствата ќе бидат видливи на Вашите сметки во период од 3-5 работни дена, во зависност од тоа на која банка е Вашата сметка.

Уште еднаш Ви благодариме за трпението и разбирањето. Мораме да напоменеме дека доколку рефундацијата на средства зависеше само од Karti.com.mk и Mktickets, ќе беше направена веднаш, но при откажан настан целиот процес е во согласност со насоките и соопштенијата од организаторот, па затоа и целиот процес траеше многу подолго од вообичаеното.

 

Со почит,                      

 

Karti.com.mk