info@karti.com.mk

Сандра Африка

јуни

15

200 мкд

23:00

Аква Парк Пробиштип

Сандра Африка

Почитувани,
Аква Парк Пробиштип на 15-ти Јуни (сабота) Ви ја најавува атрактивната балканска ѕвезда Sandra Afrika!!!
Ве покануваме, заедно да бидеме дел од овој настан, кој верувараме дека ќе биде незаборавен.
Како пред група ќе ве забавуваат Blue Band.
Почеток 23:00 часот.
Се гледаме на 15-ти Јуни, не пропуштајте!!!  


Информации и резервации на 077754024 Дарио