+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkСам „Огледало“

септември

26

150 мкд

21:00

Public RoomС.А.М - „Огледало“ | Промоција на деби албум во Скопје

sam ogledalo - promocija na debi album - public room 

Младиот тетовски рап артист Трпески Никола a.k.a. САМ го најавува својот деби албум - „Огледало“.

Како дел од концертната турнеја го најавуваме настапот во Public Roomна 26-ти септември во 21:00 часот.

Гости на вечерта се DJ Drazi DragsGloomié и Rap Pozitiv.

Албумот е прво официјално издание на издавачката куќа Humble Origins.

Организатор на настанот:   Друштво за менаџмент и услуги СТЕФКОВСКИ ДООЕЛ Скопје