+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkГолема Ретро Забава - FOREVER YOUNG

април

05

300 мкд

21:00

Вип Арена Борис ТрајковскиГолема Ретро Забава Forever Young

 

После долго време забава за сите генерации кои се вечно млади.

Најдобрите ретро диџеи на едно место, забава во раните утринси часови.