+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkQueen Real Tribute

март

22

400 мкд

21:00

Станица 26Real Bohemian Rhapsody by Queen Real Tribute

 

По концертите во Кина, Франција, Швајрација, по распродадените концерти во Белград – Сава центар и Загреб – Лисински, најголемиот светски tribute на Queen повторно доаѓа во Скопје во клубот Станица 26.

Queen Real Tribute Band video: https://youtu.be/VNKQnmq8HvE

Најголемиот Queen Real Tribute бенд ќе одржи повеќе часовни концерти во клубот Станица 26 на 21.03.2019, 22.03.2019 и 23.03.2019 со почеток во 20:00 часот. Бенд кој свири концерти низ половина свет (само во Бразил одржаа повеќе од 70 концерти), и бенд кој работи на сите поголеми фестивали и Queen конвенции.
Публиката ќе има можност да биде сведок на уште еден одличен концерт “Show must go on“, “We are the championis“, “I want to break free“, “Radio Ga Ga“, “We will rock you“, “Bohemian rhapsody...