+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkПрвин ќе ме земеш, после ќе ме...

февруари

23

300 мкд

20:00

Театар КомедијаПрвин ќе ме земеш, после ќе ме...

teatarska pretstava prvin kje me zemes, posle kje me ... - teatar komedija 

ПРВО РЕАЛНО ШОУ ВО ТЕАТАР КОМЕДИЈА!!! 
Бидете активни учесници во режирањето на претставата!
Дали ТАА да го бакне или да му удри шамара...? Дали ТОЈ ии ТАА да одговори на повикот од неговата бифша жена...Одлучувате Вие по пат на гласање во живо!

Дејствието на претставата се случува овде и сега, во еден реален временски интервал, за време на едновечерна средба „на слепо“, помеѓу лекторката Кети-Мјау Соколовска и ветеринарот Ѓорѓи Мучев. Тој, маж со неуспешен брак зад себеси, решен – никогаш повеќе да не се жени и на оваа средба гледа само како на едновечерна авантура, таа – девојка со веќе донесена одлука – да се мажи на оваа средба, уште истата вечер. 

Режијата е на Ѓорѓи Ризески, сценографијата на Роберт Ристов, а костимографијата на Елена Лука. Играат Роберт Ристов, Мирјана Ристов и Дарко Вељиќ.

teatarska pretstava prvin kje me zemes, posle kje me... - teatar komedija