+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkПрвин ќе ме земеш, после ќе ме...

март

10

300 мкд

20:00

Театар КомедијаПрвин ќе ме земеш, после ќе ме...

prvin kje me zemes, posle kje me...-teatar komedija 

Прво реално шоу во театар Комедија!

Бидете активни учесници во режирањето на претставата!

Дали ТАА да го бакне или да му удри шамар...? Дали Тој или ТАА да одговори на повикот од неговата бивша жена... Одлучувате Вие по пат на гласање во живо!