+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkПОМЕЃУ СОНИШТА И ЛЕТОВИ

март

27

200 мкд

20:00

МОБ„ПОМЕЃУ СОНИШТА И ЛЕТОВИ“ – ГОРАН НАЧЕВСКИ 

 

Диригент: Иван Еминовиќ
Режисер: Љупка Јакимовска
Сценограф: Зоран Николовски
Костимограф: Бранкица Јордановска
Кореограф: Маја Каревски
Светло дизајн: Нино Митевски
Концерт Мајстор: Јане Бакевски
Хор мајстор: Јасмина Ѓоргеска
Асс. Диригент: Катерина Стојковска

НАСТАПУВААТ:

Ѕвездата: Александра Лазаревска Василевски
Таткото: Дејан Стоев
Патникот: Невен Силјановски

Балетски пар:
Дете:

Корепетитори: Елена Сиљаноска, Андреј Наунов, 
Јанинка Невчева
Инспициенти: Љупчо Полизов, Драган Костадиновиќ, 
Марко Павлевски

Хорот и оркестарот на МОБ