+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkPETER BENCE

мај

31

од 900 мкд

20:00

Македонска филхармонијаPeter Bence - Taksirat 

noviot svetski pijanisticki fenomen peter bence so koncert vo makedonija 

 

Таксират Фестивал 2.0. ви го представува Peter Bence. Новата светска музичка сензација, за прв пат со концерт во Македонија!