+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkOne Love Festival Скопје

септември

30

400 мкд

21:00

Вип Арена Борис ТрајковскиВи ја претставуваме “One Love” турнејата! Скопје ќе биде дел од најголемата Македонско-Бугарска фестивалска турнеја #OneLoveTour, настанот ќе се одржи на 30-ти септември во С.Ц Борис Трајковски (Мала Сала).

Иноватива Груп и Mejdina Stancia, најавуваат одличен настан со најпознатите RnB & Hip-Hop ѕвезди, на иста бина ќе настапат: 
SlatkaristikaKriskoGery-NikolToni Zen OfficialUpsurt - Ъпсурт, и класиката на Македонскиот Hip-Hop #DjGOCESAF.