+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkСИГНУМ КВАРТЕТ

јули

24

300 мкд

20:30

СИГНУМ КВАРТЕТ

Почеток 19:30 часот Локација Црква Св. Софија
Почеток 21:00 часот. Локација Предвроје на Црква Св. Софија
СИГНУМ САКСАФОН КВАРТЕТ, Германија (сасксофон квартет ) Блаж Кемперле, сопрано саксофон Eрик Нестлер, алт саксофон Aлан Лузар, тенор саксофон Гверино Белароса, баритон саксофон Почеток 20:30 часот Локација Црква Св. Софија
Почеток 20:30 часот Локација Црква Св. Софија
Театарска претстава „Отело“ од Вилијам Шекспир во режија на Иван Урумов во продукција на Театар на Бугарската Армија , Софија Р.Бугарија Почеток 21:00 часот Локација Предворје на црква Св. Софија
Почеток 20:30 часот Локација Центар за култура "Глигор Прличев"
Почеток 20:30 часот Локација Центар за култура "Глигор Прличев"
Кватор Диотима квартет, Франција Јин-Пенг Жао, Констанс Ронзати, Франк Шевалие, Пјер Морлет, Франција Полеток 20:30 часот Локација Црква Св. Софија
Почеток 20:30 часот Локација Црква Св. Софија