+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkДОМИНИК Џ. МАРШАЛ БЕНД

јули

21

500 мкд

21:00

Долни Сарај, Охрид

22 јули 2017 Охрид Џез Бриз - Џез викенд Хели Сиекинен, Финска со камерен оркестар Почеток 21:00 часот Локација Долни Сарај Охрид Џез Бриз - Џез викенд T.A.O бенд (Данска ) со гудачки квартет Почеток 22:30 часот Локација Долни Сарај *КАРТАТА ВАЖИ ЗА ДВАТА НАСТАНИ
23 јули 2017 Охрид Џез Бриз - Џез викенд Проект ,,Хајдавеј,, (САД & В.Британија) Ксантон Блек & Мајкл Печис Почеток 21:00 часот Локација Долни Сарај Лери Данн &Пријателите (САД) во кој е Џеј Марсон (САД), Шерил Рене (САД) Даниел (Данска) Џад Николс (В.Британија) Џеспер Норденстром (Шведска) Mатијас Трол (Шведска) Mортен Џеј (Данска) и гудачки квартет Почеток 22:30 часот Локација Долни Сарај


Охрид Џез Бриз - Џез викенд

 

21 јули 2017

Доминик Џ. Маршал Бенд, Холандија и В.Британија

Почеток 21:00 часот Локација Долни Сарај

MOMБ  Данска & Памперз оф д фол (со гудачки квартет)  

Почеток 22:30 часот Локациј Долни Сарај 

*КАРТАТА ВАЖИ ЗА ДВАТА НАСТАНИ22 јули 2017 

Хели Сиекинен, Финска со камерен оркестар 
Почеток 21:00 часот Локација Долни Сарај
Охрид Џез Бриз - Џез викенд

T.A.O бенд  (Данска ) со  гудачки квартет        
Почеток 22:30 часот Локација Долни Сарај

*КАРТАТА ВАЖИ ЗА ДВАТА НАСТАНИ

 

 

23 јули 2017

Проект ,,Хајдавеј,, (САД & В.Британија) Ксантон Блек & Мајкл Печис

 Почеток 21 часот Локација Долни Сарај

Лери Данн &Пријателите (САД)

во кој е Џеј Марсон (САД), Шерил Рене (САД) Даниел (Данска) Џад Николс (В.Британија)  Џеспер Норденстром (Шведска) Mатијас  Трол (Шведска) Mортен Џеј (Данска) и  гудачки квартет

Почеток 22:30 часот Локација Долни Сарај  

*КАРТАТА ВАЖИ ЗА ДВАТА НАСТАНИ