info@karti.com.mk

NUMB - TRIBUTE TO PINK FLOYD

јуни

18

300 мкд

21:00

Клуб Епицентар

NUMB - TRIBUTE TO PINK FLOYD

 

После големиот концерт одржан на сцената Долни Сарај, еден од најдобрите трибјути на овие простори NUMB - Tribute to Pink Floyd ке одржи свој концерт во Скопје.
Во контекст на ова, има многу трибјути но само некои успеваат да доловат до детал и да ја пренесат безвременската музика на Pink Floyd.
Очекуваме трансцендентално патување кое ке допре до сите.

Концертот ке се одржи во Epicentar – парк на датум 18.06.2019 со почеток од 21.00 часот.