+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkНИНГ ФЕНГ СЕ ВРАЌА

мај

17

од 400 мкд

20:00

Македонска филхармонијаНИНГ ФЕНГ СЕ ВРАЌА

ning feng se vrakja - makedonska filharmonija 

Диригент: Јерухам Шаровски (Израел)
Солист: Нинг Фенг- виолина (Кина)

Програма:

Е. Лало: Шпанска симфонија за виолина и оркестар d-moll оп. 21

Ј. Брамс: Симфонија бр. 1 c-moll оп. 68