+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkНичија Земја

август

20

500 мкд

21:00

Предворје на црква Св. Софија, ОхридНичија Земја - Театарска претстава

Охридско Лето 

Театарска претстава:Ничија Земјаспоред филмското дело на Данис ТановиќРежија:  Александар Морфовво изведба на  МНТ-Скопје, Македонија