+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkNEMA LABAVO / KHARA / HIGH CONTROL / ASTROLUNGS / THE PLANKTONS

април

19

150 мкд

21:00

МКЦNEMA LABAVO / KHARA / HIGH CONTROL / ASTROLUNGS / THE PLANKTONS

 

Треба ли објаснување? 19 Април дојдете да ги чуете нашите луѓе, нашите бендови... 

https://www.facebook.com/nemalabavomusic/ Концертна промоција на албумот ,,Во чие име зборите"

https://www.facebook.com/khara15/ 

https://www.facebook.com/highcontrol/ 

https://www.facebook.com/astrolungs/

https://www.facebook.com/theplanktons.mk/