+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkМирза Селимовиќ

септември

15

200 мкд

23.45

Централ Парк, СкопјеМирза Селимовиќ

 

Харизматичниот и популарен, Мирза Селимович на 15ти септември во Central Park summer club!
Mjesto Zlocina, Da Se Opet Rodim , Imash Me , Bolish Me и многу други хитови ќе бидат дел од репертоарот!

Организатор на настанот: Central Park summer club