+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkMETALLICA TRIBUTE

Април

19

300 мкд

21:00

Станица 26METALLICA TRIBUTE @ СТАНИЦА 26 

 

Најголемиот европски METALLICA tribute проект доаѓа во Скопје во клубот Станица 26 на 19.04 (четврток). По одличните „Tribute“ концерти во клубот Станица 26, едицијата на Скопје „Тribute“ концерти ja продолжуваме со дефинитивно најдобрата европска реплика на METALLICA - Metallica Tribute band - Black.