info@karti.com.mkМакедонија - Лихтенштајн

октомври

13

ВИП карта 1000 мкд

20:45

Национална Арена Филип II

Со еден документ за лична идентификација може да се купат максимум 5 карти.

ВИП КАРТИ

Неповторливо ВИП искуство за вас, вашите деловни партнери или пријатели:

-          Посебен ВИП влез

-          Кетеринг услуга во ВИП ресторанот 1 час пред почеток на натпреварот

-          Седишта во централниот дел на новата северна трибина

-          Кетеринг услуга во ВИП ресторанот за време на полувремето од настанот

 

vip karti

 

Акредитацијата за влез во ВИП ресторанот ќе ја добиете на самиот ВИП влез на стадионот, кој се наоѓа веднаш спроти влезот на Хотел Парк.