info@karti.com.mkЛуди за љубов, мала сцена

јануари

30

200 мкд

20:00

Драмски ТеатарЛуди за љубов, мала сцена

teatarska pretstava ludi za ljubov - dramski teatar 

Организатор на настанот: Драмски театар

Автор: Сем Шепард
Режија: Деан Дамјановски
Музика: Миодраг Неќак
Сценографија: Ѓорѓи Ѓорѓиевски
Костими: Елена Вангеловска

Улоги:
МЕЈ - ЈАНА СТОЈАНОВСКА / БЛАГИЦА ДИМИТРОВСКА ЕДИ - ФИЛИП ТРАЈКОВИЌ
СТАРЕЦОТ - АНАСТАС ТАНОВСКИ
МАРТИН - КРИСТИЈАН СВЕТИЕВ

Инспициент: Жарко Намичев
Суфлер: Даница Илиева
Пиротехничар: Методија Најдоски
Светло-мајстор: Дејан Блажевски
Тон-мајстор: Саше Ѓорѓиев