+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkKumanovo Hangout Festival

септември

14-15

500 мкд

18:00

Паркинг на спортска сала во КумановоKUMANOVO HANGOUT MUSIC FESTIVAL

  

На 14 и 15 септември ќе можете да уживате во прекрасна музичка манифестација и фестивал, чија цел е да се соединиме сите заедно, да се забавуваме и уживаме на едно заедничко урбано место, а тоа е ПАРКИНГОТ НА СПОРТСКАТА САЛА во Куманово. На површина од околу 5000м2 сите заедно ќе уживаме на KUMANOVO HANGOUT MUSIC FESTIVAL. Покрај музичките имиња и музичката манифестација, сите заедно ќе бидеме дел и од хуманитарна акција и спортски натпревари. Цена на билетот е 500 денари и ВИП билети од 1000 денари за двете фестивалски вечери. Тоа значи дека со купување на билет од 500 или 1000 денари ќе можете.да.присуствувате двете вечери на фестивалот. 

14 септември - ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ КУМАНОВО
- Kabadayas (MK)
- Visar Kuci (Kosovo)
- Fierce (MK)
- DROM (Greece)
- Vasil Hadzimanov band (Serbia)

15 септември
- Игор Џамбазов и Гуру Харе бенд
- Нокаут
- ДНК
- Ван Гог (Србија)