+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkКралот Лир (Премиера)

јули

30

300 мкд

21:00

Центар за култура "Глигор Прличев"Премиера на Театарската претстава „Кралот Лир“

Охридско Лето 2017

Премиера на Театарската претстава „Кралот Лир“ од Вилијам Шекспир   во режија на Диего де Бреа, во извведба на НУ Турски Театар, Скопје  Р.Македонија