info@karti.com.mkKAIL - "Going Down"

октомври

13

150 мкд

21:00

Јавна Собаkail

Phoenix Music со гордост го најавува новото издание од нашата издавачка куќа, и вториот албум на КАИЛ - "Going Down". Концертната промоција на албумот ќе се одржи на 13.10.2018 во Public Room Скопје, со почеток од 21:00 часот. Картите за настанот ќе може да се набават преку продажната мрежата на Karti.com.mk по цена од 150 денари. Албумот наскоро ќе има и светска промоција преку платформата NumberOneMusic а потоа истиот ќе биде достапен на сите светски музички платформи за продажба и стриминг, вклучувајќи ги и Apple iTunes, Spotify, Deezer и Google Play.

Организатор на настанот:   Друштво за менаџмент и услуги СТЕФКОВСКИ ДООЕЛ Скопје