+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkJALA BRAT, BUBA CORELLI, NIKOLIJA

февруари

09

600 мкд

21:00

Вип Арена Борис ТрајковскиЈала Брат, Буба Корели и Николија на 9 февруари во Борис Трајковски

Организатор на настанот: БМ ПРОДУКЦИЈА

Во регионот распродаваат настапи и концерти, на Јутјуб рушат рекорди на гледаност, на топ листите ширум регионот пак рушат рекорди на слушаност. На 9 февруари во најголемата концертна арена во Скопје, свој настап резервираат ултра популарните Јала Брат, Буба Корели и Николија. Стартот на концертот е закажан за 21.00 часот. Цената на влезниците е 600 денари за партер.