+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkINIGO KENNEDY

јуни

15

300 мкд

22:00

Хангар, СтругаInigo Kennedy

Inigo Kennedy претставува икона во светот на електронската музика со над 100 музички изданија и две децении активна инволвираност во британската и интернационалната сцена, како и актуелно име кое често можете да го сретнете во програмите на елитните техно храмови низ светот како: Fabric, Berghain, Bassiani, Tresor и сл. 

Како музичар и продуцент, неговата иновативност и уникатен пристап се легендарни, со каталог на изданија на водечките техно етикети како Token, Semantica и неговата сопствена издавачка куќа Asymmetric. Долгогодишното искуство и високите стандарди на селекција ги прават неговите сетови незаборавни патувања на подиумот.

На 15ти Јуни ке ја имаме честа да го проследниме неговиот тричасовен настап во Хангар, Струга
Доколку не сте го посетиле овој простор ве уверуваме дека доаѓате на најдобриот техно подиум во нашата Република.
Се гледаме наскоро!