+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkГОЦЕ СТЕВКОВСКИ СЕПТЕТ - „HOMAGE TO A DREAMER“

ноември

08

300 мкд

20:30

Македонска филхармонијаГОЦЕ СТЕВКОВСКИ СЕПТЕТ - „HOMAGE TO A DREAMER“

goce stevkovski homeage to a dreamer makedonska filharmonija 

Организатор на настанот: Македонска Филхармонија

Здружението на џез-музичари и слободни уметници со радост ве кани на концертната промоција на новиот албум на Гоце Стевковски Септет - „Homage to a dreamer“! 
Не пропуштајте ја оваа ретка можност на едно место да слушнете врвни македонски музичари и музика која што нема да ве остави рамнодушни!

Гоце Стевсковски Септет:
Тодор Бакрџиев – труба
Кирил Кузманов – саксофон
Сашко Николовски – тромбон
Филип Динев – гитара
Гордан Спасовски – пијано
Кирил Туфекчиевски – контрабас
Гоце Стевсковски – тапани
Гости: 
Димитар Божиков – гитара
Филип Димишковски – клавијатури