+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkGuns and Roses Real Tribute

мај

10

400 мкд

21:00

Станица 26GUNS AND ROSES REAL TRIBUTE

Најголемиот Guns N` Roses real tribute европски проект доаѓа во Скопје. Бендот е создаден во 2004 година, од тогаш работи концертни турнеи на многу места во светот (Индија, Бразил, Тунис) и насекаде низ Европа. Алекс, вокалот на бендот, препознатлив е по истата боја на вокалот како Axl Rose на почетоците. 

Декларација за лица под 18 години:

Лица под 18 години ќе бидат пуштени само во присуство на полнолетно лице или старател.