+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkГОДИШНИ ВРЕМИЊА - ПЈАЦОЛА VS. ВИВАЛДИ

Април

26

300-400 мкд

20:00

Македонска ФилхармонијаГОДИШНИ ВРЕМИЊА - ПЈАЦОЛА VS. ВИВАЛДИ

Солист: АННА КОНДРАТЕНКО
Солист: ОЛЕГ КОНДРАТЕНКО