+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkФОРПЛЕЈ Џез квартет

јули

12

1000 - 2000 мкд

21:00

Aнтички театар, ОхридСвечено отворање на Охридско Лето

ФОРПЛЕЈ Џез  квартет

Боб Џејмс (клавијатури)

Нeјтан Ист (бас)

Чак Лоуб (гитари)

Харви Мејсон (тапани)

Оркестарот на Македонската филхармонија

Диригент: Емин Џијан