одбери пресметај резервирај потврди

Партија Реми 19.03.2021

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
9 4 MKD 300.00
11 6 MKD 300.00
13 7 MKD 300.00
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.