одбери пресметај резервирај потврди

KAKO ДА СЕ ОГРАБИ БАНКА 27.11.2018

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
9 9 MKD 200.00
10 17 MKD 200.00
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.