одбери пресметај резервирај потврди

Македонија - Лихтенштајн 13.10.2018

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
1 14 MKD 100.00
2 18 MKD 100.00
3 6 MKD 100.00
4 10 MKD 100.00
5 16 MKD 100.00
6 8 MKD 100.00
7 30 MKD 100.00
8 31 MKD 100.00
9 31 MKD 100.00
10 33 MKD 100.00
11 26 MKD 100.00
12 26 MKD 100.00
13 29 MKD 100.00
14 32 MKD 100.00
15 28 MKD 100.00
16 24 MKD 100.00
17 33 MKD 100.00
18 32 MKD 100.00
19 33 MKD 100.00
20 44 MKD 100.00
21 48 MKD 100.00
22 49 MKD 100.00
23 45 MKD 100.00
24 50 MKD 100.00
25 50 MKD 100.00
26 46 MKD 100.00
27 51 MKD 100.00
28 52 MKD 100.00
29 52 MKD 100.00
30 54 MKD 100.00
31 47 MKD 100.00
32 39 MKD 100.00
33 29 MKD 100.00
34 24 MKD 100.00
35 12 MKD 100.00
36 6 MKD 100.00
Мапа на салата

Национална Арена Филип II Македонски

Општи информации

Национална арена „Филип II Македонски“ во Скопје — повеќенаменски стадион кој најчесто се користи за фудбалски натпревари. На него играат фудбалските клубови ФК Работнички и ФК Вардар, како и фудбалската репрезентација на Македонија. Неговиот моментален максимален капацитет изнесува 36.400. Владата на Република Македонија официјално го преименувала стадионот во февруари 2009 и со тоа сега името гласи Национална арена „Филип Втори“. Старото име на стадионот e „Градски стадион Скопје“, па поради тоа е познат и под прекарот „градски“.