одбери пресметај резервирај потврди

KAIL - "Going Down" | Промоција на нов албум во Скопје

Избери:
Одбери број на билети кои сакаш да ги нарачаш
Цена на билетот: MKD 150.00
Мапа на салата

Јавна Соба

Општи информации

„Јавна Соба“ е новиот центар за дизајн и иновации кој денеска официјално започнува со работа. Станува збор за мошне урбан и иновативен простор кој бара и нуди слобода и ум, креативност и оригиналност.