select calculate book confirm

KAIL - "Going Down" | Промоција на нов албум во Скопје

Select:
Choose the number of tickets you want to order
Ticket price: MKD 150.00
Venue map

Public Room

About the hall

„Јавна Соба“ е новиот центар за дизајн и иновации кој денеска официјално започнува со работа. Станува збор за мошне урбан и иновативен простор кој бара и нуди слобода и ум, креативност и оригиналност.