одбери пресметај резервирај потврди

METTE RASMUSSEN, TRONDHEIM VOICES, SUSANA SANTOS SILVA / AB BAARS / HAMID DRAKE

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
14 12 MKD 600.00
Мапа на салата

Македонска Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта