одбери пресметај резервирај потврди

ALEXANDER HAWKINS, DAVID MURRAY QUARTET feat. SAUL WILLIAMS

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
26 5 MKD 800.00
Мапа на салата

Македонска Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта