одбери пресметај резервирај потврди

Театарска претстава „Девојчето со жиците“ 07.08.2018

Избери:
Одбери број на билети кои сакаш да ги нарачаш
Цена на билетот: MKD 300.00
Мапа на салата

Двор на ОУ „Св. Климент Охридски“

Општи информации