одбери пресметај резервирај потврди

Марија Шерифовиќ


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Стадион "Билјанини Извори"

Општи информации

Стадионот “ Билјанини Извори ” е изграден во 1978 година и е со капацитет од 2500 седишта. Фудбалското игралиште е со димензии 100 / 68 метри и е во одлична состојба. Градскиот стадион е редовен домаќин на Фудбалската репрезентација на Македонија. Стадионот е исто така место каде се одржуваат голем број концери на познати музички ѕвезди од земјава и странство.