одбери пресметај резервирај потврди

Глобален Лидерски Самит 23.11.2018

Избери:
Одбери број на билети кои сакаш да ги нарачаш
Цена на билетот: MKD 1,500.00
Мапа на салата

Македонска Филхармонија

Општи информации

Новиот објект располага со две сали, голема сала со капацитет 1.000 места и мала, повеќенаменска сала со капацитет од 310 места од кои 168 се фиксни седишта, 110 се телескопски и 32 се мобилни седишта.
Големата сала располага со најсовремени сценско технолошки системи што објектот го позиционираат во врвот на објектите од овој тип. Материјалите кои се употребени во големата сала и архитектонската пластика овозможуваат врвна акустика.