одбери пресметај резервирај потврди

Комплет билети (без концертот за Oumou Sangare)

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
2 8 MKD 1,500.00
Мапа на салата

Кино Фросина

Општи информации

Капацитет: 263 лица
Намена: филм, театар, концерти, конференции, дебати, работилници, предавања